Odstranění Konfederačních soch, připomenutí otroctví a segregace z amerického hlavního města

ZPRÁVA KONGRESSMANA STENY H. HOYERA

Tento týden tento sněmovna schválila můj návrh na odstranění poprsí bývalého soudce Nejvyššího soudu Rogera Brooke Taneyho ze staré komory Nejvyššího soudu v americkém Capitolu a jeho nahrazení bustou bývalého soudce Thurgooda Marshalla. H.R. 7573 by také odstranil další ostudné připomenutí otroctví a segregace z amerického Capitolu tím, že by vyžadoval, aby státy získaly zpět a nahradily jakékoli sochy ve sbírce National Statuary Hall Collection od jednotlivců, kteří se během občanské války dobrovolně zapojili do ozbrojených služeb Konfederace.

Kongresman Steny H. Hoyer 2
Kongresman Steny H. Hoyer 2

Z kolekce by také konkrétně odstranil čtyři sochy – Johna C. Calhouna, Charlese B. Aycocka, Johna C. Clarka a Johna C. Breckinridge – kvůli roli jednotlivců v obraně otroctví, segregace a bílé nadvlády. Klikněte sem a sledujte mé poznámky k H.R. 7573 v domě.
Tato akce byla již dávno zpožděná, ale nikdy není příliš pozdě na to, aby se udělala správná věc. Jsem hrdý na to, že sněmovna schválila moji legislativu s podporou bipartisanů. Naléhavě žádám senátora McConnella, aby přinesl H.R. 7573 do Senátního dna a učinil silné prohlášení, že Kongres nedovolí v síních vlády symboly sedace, segregace a nenávisti.

Jako vždy vyzývám všechny obyvatele pátého okresu, aby se mnou nadále sdíleli své obavy a postřehy tím, že se obrátím na svou kancelář nebo se mnou spojíme na Facebooku, Twitteru nebo Instagramu. Pokud potřebujete pomoc s federální agenturou, klikněte sem.